Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anka1988

Zadanych pytań: 25

24.08.2017 09:25

Zrobiłam dzisiaj domowe krokiety z mięsem. Chcicałabym je zamrozić gdyż dopiero mam w planach mam je do niedzielnego obiadu. Zastanawiam sie czy je już opanierować przed mrożeniem czy można opanierowac i zamrozić, jak lepiej?

Najlepsze odpowiedzi (2)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

31.08.2017 22:16

Tak, już je opanieruj i zamroź. Potem smaż bez odmrażania na gorącym tłuszczu.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.09.2017 11:59

Minusów już nie ma, a dalej Ktoś minusuje.

Odpowiedzi (6)

Habibi

Zadanych pytań: 690

24.08.2017 12:32

Ja mrożę zupełnie gotowe, czyli opanierowane. Nigdy ich przed smażeniem nie rozmrażam, a gdybyś chciała je panierować dopiero przed smażeniem, to konieczne by było rozmrożenie... Nie wiadomo, czy nie będą się rozpadać.

Justi2401

Zadanych pytań: 10

24.08.2017 13:38

Ja radzę zamrozić opanierowane, zawsze tak robię, później wrzucam zamrożone na koniecznie dobrze rozgrzany tłuszcz i wychodzą smaczne :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

24.08.2017 16:26

dzięki jeszcze dziś opanieruję i zamrożę.

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

24.08.2017 19:22

Ja też mrożę panierowane, a nieraz nawet lekko przesmażę i mrożę.;)

bietka

Zadanych pytań: 563

25.08.2017 10:56

Nigdy jeszcze nie mroziłam krokietów

anka1988

Zadanych pytań: 25

25.08.2017 16:41

dzięki krokiety opanierowane i zamrożone ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak