Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.07.2017 01:12

teraz w rozdrabniaczu miksuję natki pietruszki i liście selera, zamrażam w woreczku, na zimę super do potraw różnych

Najlepsze odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.08.2017 00:02

Wypróbuję ten Twój sposób.

anka1988

Zadanych pytań: 25

23.07.2017 09:56

ja siekam ręcznie koperek, pietruszkę i lubczyk. Wkładam do słoiczka i zamrażam.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

23.07.2017 11:26

Robię podobnie jak Anka, tyle że pietruszkę i lubczyk suszę w całych liściach i po prostu zamrożone kruszę do potrawy, dzięki temu zachowują więcej aromatu w listkach, niż takie wcześniej poszatkowane.

Odpowiedzi (6)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

23.07.2017 23:17

ja robie podobnie

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

24.07.2017 12:00

Pewnie fajny pomysł z tym suszeniem jak pisze Ola ale nigdy tak nie robiłam... zamrażam powiązane w pęczki albo kroję do posypania najczęściej makaronu.

halina17

Zadanych pytań: 271

24.07.2017 23:08

Ja kroję drobniutko i zamrażam pojemniczkach.

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

25.07.2017 23:34

Ja również robię podobnie , siekam i zamrażam )

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

31.07.2017 15:23

Bardzo fajny pomysł!

teresa18

Zadanych pytań: 502

03.08.2017 18:33

ja mrożę koperek, ale warto i takiee witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak