Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

14.05.2010 12:33

RADA: Żeby oddzielić żółtka od białek, należy rozpić jajko nad naczyniem( miseczką) i przelewać żółtko z jednej połowy skorupki do drugiej tak, żeby biało spłynęło do miseczki. Białka można przechowywać w lodówce nawet kilka dni, pod warunkiem, że zamkniemy je szczelnie w pojemniku. Białka można także zamrozić na kilka tygodni.

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

03.12.2013 09:21

jeżeli już to rozbić!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak