Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

03.06.2010 16:13

Rada: Aby mięso z grilla było miękkie i delikatne, nie podajemy go natychmiast po upieczeniu, lecz mięso musi jeszcze poleżeć kilkanaście minut na brzegu paleniska.

Odpowiedzi (3)

Paulina82

Zadanych pytań: 60

03.06.2010 16:50

na pewno sprawdze

Agnieszka_B

Zadanych pytań: 56

03.06.2010 20:25

Takiego sposobu nie próbowałam. Ja nacieram mięso solą zmiękczającą i wtedy też jest bardziej miękkie i kruche.

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

09.10.2014 15:51

ciekawa rada, przyda się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak