Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grzegorz27

Zadanych pytań: 1

09.02.2010 20:45

Przypalają mi sie jajka na patelni. Jak temu zaradzić?

Najlepsze odpowiedzi (2)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

24.09.2016 16:27

trzeb dodać trochę tłuszczu

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

12.11.2013 20:54

zmień patelnię

Odpowiedzi (18)

PanPrzyprawa

Zadanych pytań: 5

11.02.2010 11:30

Masz dwie opcje: albo więcej tłuszczu albo spraw sobie dobrą, teflonową patelnię.

Izabela30

Zadanych pytań: 35

22.04.2010 17:21

jesli o jajecznica - to zalecam szybciej mieszac:) a jesli całe jaka to troche wiecej tłuszczu.

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

29.09.2010 22:07

Jajecznica bez tłuszczu to nie jajecznica - jeśli juz ktoś musi lub chce taka beztłuszczową robic to najlepiej na parze . Przy odpowiedniej ilości masła jajka się nie przypalą .

4muffins

Zadanych pytań: 93

30.09.2010 10:45

Jeżeli robisz jajka sadzone to warto przykryć patelnię.

Bożena13

Zadanych pytań: 146

25.10.2010 16:51

dodać troszkę oleju..

marchewka

Zadanych pytań: 159

31.01.2011 18:12

ja polecam smalec ... ze skwarkami najlepiej

bercik1

Zadanych pytań: 1

01.04.2011 21:54

Polecam zmianę patelni.

Krzysztof24

Zadanych pytań: 1

08.05.2011 00:11

zmienic patelnie

misia53

Zadanych pytań: 339

12.09.2011 00:27

Polecam patelnie ceramiczna i tłuszczu odrobinę bo nie jest zdrowy ,

Anna99

Zadanych pytań: 0

20.09.2011 14:07

Polecam dobrą patelnię, albo teflon albo ceramiczna....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak