Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

21.04.2010 23:34

Przy przyrządzaniu jajek po benedyktyńsku mam problem- pomimo tego, że garnek stoi na małym ogniu, woda tylko delikatnie się porusza, to i tak białko \"rozchodzi\" się w ganku i niezbyt efektywnie wygląda. Czy macie jakieś rady, żeby tego uniknąć?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

13.11.2013 08:22

nie robię ich w ten sposób

Odpowiedzi (3)

Łukasz36

Zadanych pytań: 0

22.04.2010 14:31

Zapraszam do przepisów które zamiesciłem. Jajka poche.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

23.04.2010 01:13

Panie Łukaszu zawsze używałam octu, ale widzę, że w pana przepisie jest sok z cytryny i sól. Cóż, na pewno wypróbuje ten sposób.

Ewa36

Zadanych pytań: 47

11.09.2012 22:59

co to są jjk po benedyktynsku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak