Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela30

Zadanych pytań: 35

24.04.2010 13:58

Potrzebuje jakiś dobry ostry nóż do cięcia mięsa, z czego musi być zrobiony?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

17.11.2013 10:23

ja używam ceramiczne

Odpowiedzi (9)

Łukasz36

Zadanych pytań: 0

24.04.2010 14:01

Osobiście używam noży type301.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

24.04.2010 14:50

Noże type301 są dość drogie, ale bardzo dobrze sprawdzają się w kuchni. Z tańszych proponuje Gourmet Line.

Łukasz36

Zadanych pytań: 0

24.04.2010 15:17

Berghoff również świetnie sie sprawdzają. Pamietajmy o regularnym i odpowiednim ostrzeniu. I doborze odpowiedniej ostrzałki do danego noża.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

10.05.2014 13:22

też polecam ceramiczne

gosia561

Zadanych pytań: 1389

03.06.2014 16:01

Type301 są bardzo dobre

jasiek

Zadanych pytań: 1346

07.09.2014 10:49

z najlepszej stali

pestka

Zadanych pytań: 424

24.11.2014 10:19

ostatnio używam noży ceramicznych

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

30.09.2015 19:06

najlepszy ze stali lub ceramiczny

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.06.2017 11:31

ceramiczny lub stalowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak