Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Betka

Zadanych pytań: 668

18.11.2015 09:16

Myślicie, że mogę podać jakieś słodkie ewentualnie półsłodkie wino do ryby?

Odpowiedzi (37)

2milutka

Zadanych pytań: 134

11.12.2015 20:46

do ryby najlepsze jest półwytrawne białe, nigdy nie podaj słodkiego.

Klausia

Zadanych pytań: 251

12.12.2015 20:39

Półsłodkie z tych dwóch, choć lepsze półwytrawne bądź całkiem wytrawne.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

15.12.2015 18:08

węgierski Tokaj będzie dobry

patryska76

Zadanych pytań: 24

07.01.2016 23:08

To zależy co lubią Twoi goście ;-) Jeżeli słodkie to podaj właśnie takie wino

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

09.01.2016 19:33

Półsłodkie białe może się sprawdzić... choć wolałabym półwytrawne. Ze słodkiego bym zrezygnowała.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

22.01.2016 16:54

jak najbradziej, pijemy co lubimy, takie sa teraz reguły! ale tez połwytrawne bym radziła.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

23.03.2016 23:56

półsłodkie jak najbardziej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak