Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

19.07.2016 12:02

Moja rada: sitko do mąki zawsze myję pod bieżącą zimną wodą, dzięki temu oczka nie zaklejają się .

Odpowiedzi (52)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.07.2016 16:15

tak, to najlepszy sposób!

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.07.2016 16:21

dzięki za radę....

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

20.07.2016 16:33

dobra rada

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.07.2016 17:30

Niezbyt często przesiewam mąkę, ale mam do tego celu osobne delikatne sitko żyłkowe.

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.07.2016 17:32

Niezbyt często przesiewam mąkę, ale mam do tego celu osobne delikatne sitko żyłkowe, którego wcale nie męczę. Otrzepuję dokładnie i wycieram czystą ściereczką.

tobi1989

Zadanych pytań: 0

20.07.2016 18:09

Dobrze wiedzieć :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.07.2016 21:46

Dziękuję za informację

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.07.2016 23:38

dziękuje za radę

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

21.07.2016 19:02

dziękuję za dobrą radę

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.07.2016 20:44

zawsze tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak