Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

25.08.2017 10:28

Moja rada: aby w trakcie pieczenia makowca, mak nie oddzielał się od ciasta, to proponuję surowe ciasto posmarować rozkłóconym białkiem i dopiero wtedy wyłożyć masę makową.

Najlepsze odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.09.2017 11:59

Minusów już nie ma, a dalej Ktoś minusuje.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

29.08.2017 23:43

do tej pory do maku dawałam ciut zaczynu drożdżowego i było bez dziury, ale zrobię tak jak piszesz

pestka

Zadanych pytań: 424

25.08.2017 13:27

to dobra rada - też tak rbię

Odpowiedzi (4)

halina17

Zadanych pytań: 271

25.08.2017 13:54

Dziękuję za radę :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

25.08.2017 16:40

tez tak robię, radę znałam tez od babci, bardzo pomocna!

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

28.08.2017 11:59

I ja robię tak jak bietka sprawdza sie.;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

31.08.2017 22:21

Dziękuję za radę, co do maku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak