Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

11.05.2010 08:12

Lepsze formy do pieczenia ciast stalowe, teflonowe a może ceramiczne(które nigdy nie używałam)?

Odpowiedzi (6)

Anna211

Zadanych pytań: 6

11.05.2010 09:19

A co sądzicie o silkonowych??

Iwusia

Zadanych pytań: 242

11.05.2010 10:15

do pieczenia ciasta ja mam formy silikonowe i blaszane.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.05.2010 10:24

osobiście mam tylko blaszane a co do reszty tez powinny byc ok ,muszę spróbowac wtedy bęe wiedziec.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

11.05.2010 12:37

do tej pory używałam blaszanych ostatnio jednak w prezencie dostałam silikonowe. niestety nie miałam okazji by ich wypróbować. jednak wydają mi sie najlepsze ze wszystkich. zwłaszcza, że maja tak szeroki zakres temperatur

mehia

Zadanych pytań: 862

11.05.2010 13:46

używałam blaszanych i były ok, chociaż po czasie robiły się brzydkie. teflonowe są dobre, ale w nich nie pokroisz ciasta i jest z tym więcej roboty niestety. Silikonowych nie miałam jeszcze okazji używać

marcia7

Zadanych pytań: 166

27.08.2014 14:58

sylikonowe są wygodne ale nie wiem na ile zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak