Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

25.07.2017 16:32

Jakiej soli używacie do przetworów z ogórków ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

26.07.2017 22:02

sól kamienna najlepsza:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.07.2017 13:15

używam soli kamiennej

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.08.2017 00:05

Używam soli kamiennej niejodowanej grubej do ogórków.

Odpowiedzi (11)

pestka

Zadanych pytań: 424

25.07.2017 21:48

ja używam niejodowanej soli kamiennej

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.07.2017 17:35

Ja używam do wszystkich przetworów soli kamiennej uważam ze jest najlepsza;)

Bezglutenowy Paśnik

Zadanych pytań: 1

27.07.2017 08:29

Najlepsza jest sól kamienna

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.07.2017 16:52

kamiennej niejodowanej

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

27.07.2017 23:20

zwykła kamienna gruba

anka1988

Zadanych pytań: 25

28.07.2017 17:42

ja używam kamiennej

Habibi

Zadanych pytań: 690

31.07.2017 15:22

Morskiej używam i do ogórków kiszonych i do innych przetworów.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.07.2017 15:57

soli kamiennej używam

Janina

Zadanych pytań: 159

02.08.2017 20:28

Również używam zwykłej soli ;))

teresa18

Zadanych pytań: 502

03.08.2017 18:37

taką jaką mam pod ręką, nie zwracam uwagi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak