Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

milenka2

Zadanych pytań: 1

22.04.2010 11:03

Jakie mięso najlepiej nadje się na pieczeń by było soczyste i smaczne?

Najlepsze odpowiedzi (2)

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.04.2013 12:53

ja preferuję karkówkę

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

13.11.2013 08:27

karkówka i łopatka

Odpowiedzi (4)

Paulina88

Zadanych pytań: 0

22.04.2010 11:07

wołowina i cielęcina, najlepiej udziec, polędwica, karkówka lub łopatka (wołowinę wybieramy młodą, jasną - ciemne mięso może być żylaste)

Izabela30

Zadanych pytań: 35

22.04.2010 17:00

ja pieczeń robie z wieprzowego ( szynka) lub z łopatki i oczywiscie aby było soczyste to marynuje ok 24-48 godzin

strzelec02

Zadanych pytań: 92

22.04.2010 17:11

Osobiście lubię łopatkę wieprzową,jest bardzo soczysta.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

26.02.2014 08:46

najlepsza jest karkówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak