Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malejoka

Zadanych pytań: 5

27.02.2018 12:11

Jak zrobić stek, żeby był soczysty, ale nie krwisty?

Najlepsze odpowiedzi (2)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.03.2018 13:45

To już wyższa szkoła jazdy będzie z tym stekiem, by go tak zrobić jak piszesz, czyli by był soczysty, a nie krwisty.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.03.2018 12:02

Ja nigdy takiego nie robiłam,ale lubię i taki i taki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak