Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

11.04.2014 19:56

jak robicie kotleciki z selera, proszę o rady

Odpowiedzi (18)

Seba

Zadanych pytań: 1313

20.04.2014 08:00

nie pomogę, ponieważ nie robiłem

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

01.05.2014 00:42

skusze się bo nie robiłam

borgia

Zadanych pytań: 89

04.05.2014 11:08

Polecam plastry selera w panierce. Jadłam po raz pierwszy u koleżanki, i w zasadzie wtedy zjadłam swoją porcję tylko ja. Bo ja lubię surowego selera - a ten był przez to twardy ;). I tak jak Grażynka radzi - naprawdę polecam obgotować plastry selera wcześniej. Tak jak i takie kotleciki z selera - z dodatkiem innych warzyw w postaci takiego na przykład ratatouille.

marcia7

Zadanych pytań: 166

05.05.2014 16:46

tak jak z mięsa mielonego

gosia561

Zadanych pytań: 1389

07.05.2014 16:30

panieruję w jajku i bułce

jasiek

Zadanych pytań: 1346

30.04.2015 12:14

lekko obgotowuje 1 cm plastry i smażę na oleju

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

06.07.2015 14:54

lekko gotuję, kroje na cienkie plastry oraz panieruje i smażę jak zwykłe kotlety

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

21.08.2016 16:41

ja najpier gotuje je na poltwardo, nastepnie obtaczam w panierce I smaze na rumiano na rozgrzanym oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak