Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Małgorzata113

Zadanych pytań: 95

10.05.2010 10:10

Jak prawidłowo stosować folię aluminiową?

Najlepsze odpowiedzi (2)

Anna211

Zadanych pytań: 6

11.05.2010 10:02

Błyszcząca strona folii chroni przed ciepłem, matowa je przepuszcza. Gdy pieczemy to należy zawinąć danie, tak by matowa strona folii znalazła się na zewnątrz. Kiedy chcemy by danie po upieczeniu było musimy zawinąć je błyszczącą stroną na zewnątrz.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

26.11.2013 10:54

nie rozumiem pytania

Odpowiedzi (2)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

10.05.2010 12:23

Zależy co masz na myśli pod tym pytaniem :) Ja stosuję ją przede wszystkim jak potrzebuję coś zawinąć przykryć itp. zastosowań ma wiele.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

27.08.2014 15:07

ja ja stosuję tylko do kładzenia na niej potraw na grillu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak