Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela30

Zadanych pytań: 35

22.04.2010 17:37

jak długo powinno się marynować mięso na grila?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

13.11.2013 08:30

ja marynuję całą noc

Odpowiedzi (9)

Aida

Zadanych pytań: 9

22.04.2010 20:43

Wg mnie jeśli jest taka możliwość to całą noc :)

Zofia12

Zadanych pytań: 108

23.04.2010 09:22

Najlepiej całą dobę.

scooter84

Zadanych pytań: 0

23.04.2010 20:40

to zależy od mięsa białe krócej, ciemne dłużej, marynata w proszku do rozrobienia czy gotowej do użycia, generalnie im dlużej tym lepiej. Są takie maszynkii do zmiękczania mięsa ,skraca się czas marynowania . Przed nacinaiem dobrze jest użyć marynaty ,żeby głęboko wprowadzić przyprawy w środek mięsa

dorota20w

Zadanych pytań: 0

24.09.2010 22:25

najmniej kilka godzin

Ewa36

Zadanych pytań: 47

14.09.2012 23:44

nie wiem

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

19.04.2014 15:00

co najmniej 10 godzin

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

29.10.2014 12:00

ale to zależy też od gatunku

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

26.09.2016 18:34

najlepiej całą noc

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.04.2017 15:10

przez całą noc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak