Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

remprzem

Zadanych pytań: 24

23.04.2010 19:12

JA długo marnować mięso aby było kruche?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

15.11.2013 11:53

ja marynuję całą noc

Odpowiedzi (9)

Łukasz36

Zadanych pytań: 0

23.04.2010 22:56

Jeśli mam na to czas to w przedziale 12-24 godzin.

Izabela30

Zadanych pytań: 35

24.04.2010 00:20

Ja marynuje od 24-48h. A jeśli nie ma czasu to aby bylo kruche proponuje je baardzo duzo razy zalewac woda i dusic na małym ogniu i tez bedzie kruche;

Marta98

Zadanych pytań: 19

05.01.2011 21:10

ok. doby

Henryka2

Zadanych pytań: 237

10.01.2011 18:43

W ogóle nie wolno MARNOWAĆ!!!!!! Ewentualnie marYnować!!!!!!

Henryka2

Zadanych pytań: 237

10.01.2011 18:43

W ogóle nie wolno MARNOWAĆ!!!!!! Ewentualnie marYnować!!!!!!

Henryka2

Zadanych pytań: 237

10.01.2011 20:56

Przepraszam, nie wiem ja to się stało,że podwójnie się dodało!

Henryka2

Zadanych pytań: 237

10.01.2011 20:56

Przepraszam, nie wiem ja to się stało,że podwójnie się dodało!

Mariusz18

Zadanych pytań: 0

24.01.2012 13:59

zale?y od mi?ska jakie chcesz aby skrusza?o i mia?o smaka. od 12 do 24 godzin

Mariusz18

Zadanych pytań: 0

24.01.2012 13:59

zale?y od mi?ska jakie chcesz aby skrusza?o i mia?o smaka. od 12 do 24 godzin

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak