Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Małgorzata113

Zadanych pytań: 95

05.05.2010 08:41

Ile czasu wino swojej roboty powinno stać. aby nabrało pełnego smaku?

Najlepsze odpowiedzi (2)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

21.11.2013 08:30

min. trzy miesiące

Beata73

Zadanych pytań: 1093

02.12.2013 10:38

musi być klarowne

Odpowiedzi (6)

Zofia12

Zadanych pytań: 108

05.05.2010 11:04

różne zależy od wina, moje z czerwonych winogron, zaczynam pić po 3 miesiącach, ale idealne jest po roku:)

Zofia12

Zadanych pytań: 108

05.05.2010 11:04

różne zależy od wina, moje z czerwonych winogron, zaczynam pić po 3 miesiącach, ale idealne jest po roku:)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

05.05.2010 12:41

ja zazwyczaj trzymam wino w ciemnym i chłodnym miejscu ok. pół roku, ale im dłużej stoi tym lepsze

Bartolomeo

Zadanych pytań: 21

09.05.2010 12:03

Po 3 miesiącach można gąsior już wyjąc i zlewać.

Bartolomeo

Zadanych pytań: 21

09.05.2010 12:04

Po 3 miesiącach można gąsior już wyjąc i zlewać.

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

14.06.2014 12:26

ja trzymam 3-4 miesiące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak