Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anka1988

Zadanych pytań: 25

28.08.2017 08:55

Gotując rosół korzystacie ze szybkowara czy jednak gotujecie tradycyjnie od samego początku by zupka sobie "pyrkała". U mnie mama korzysta ze szybkowara, zupa w godzinkę gotowa, ja wczoraj ugotowałam tradycyjnie na piecu 3h ;-)

Najlepsze odpowiedzi (3)

adelajda

Zadanych pytań: 234

28.08.2017 10:21

Lepiej mi smakuje , gotowany tradycyjnie ....

Justi2401

Zadanych pytań: 10

28.08.2017 12:19

Ja zawsze gotuję długo, tradycyjnie, aby ledwo pyrkał. Wtedy smakuje najlepiej :)

halina17

Zadanych pytań: 271

28.08.2017 13:39

Rosół gotuję tradycyjnie.

Odpowiedzi (10)

Habibi

Zadanych pytań: 690

28.08.2017 15:47

Najczęściej typowy rosół gotuję długo na najmniejszym palniku, aby nie wrzał za mocno. Kiedyś gotowałam go kilka razy w szybkowarze, ale wówczas nie zależało mi na jego klarowności, a raczej na szyko ugotowanym mięsku np do galarety. Smakiem się raczej nie różnią, ale ten gotowany w szybkowarze niestety jest mętny.

bietka

Zadanych pytań: 563

28.08.2017 17:31

nie mam szybkowara, więc rosół gotuję tradycyjnie :)

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

28.08.2017 20:03

myślę że najlepszy gotowany tradycyjnie;)

anka1988

Zadanych pytań: 25

28.08.2017 21:37

zgadzam się z Wami w zupełności :)

Janina

Zadanych pytań: 159

28.08.2017 22:08

Rosół zawsze gotuje tradycyjnie ;))

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

28.08.2017 23:10

Gotuję rosół tradycyjnie nie mam szybkowaru

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

29.08.2017 23:38

odkąd mam szybkowar to gotuję rosoły w szybkowarze, jest klarowny, aromatyczny i lepiej nam smakuje od gotowanego tradycyjnie

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

29.08.2017 23:39

Habibi, gotuję rosoły, wywary na galarety w szybkowarze i zawsze mam klarowne wywary

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

30.08.2017 21:02

A ja jak większość gotuję tradycyjnie i do tego w wielkim garze... bo jest duuuuużo ludzi do jedzenia:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

31.08.2017 22:20

Nie gotuję rosołu w szybkowarze, tylko 2 godziny na kuchence gazowej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak