Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kecaj0075

Zadanych pytań: 6

27.03.2014 20:43

Do czego można wykorzystać boczniaki?

Odpowiedzi (34)

sasanka

Zadanych pytań: 22

08.04.2014 20:31

Ja znam je jako rodzaj sznycla :) ale można go podkręcić zmieniając panierkę, może dodając jakieś przyprawy lub np. ziarna sezamu

Róża1

Zadanych pytań: 7

09.04.2014 15:32

do wszystkich możliwych farszy , zup , sałatek :-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.04.2014 12:24

z boczników robię kotlety w panierce, ala flaczki

Laila2786

Zadanych pytań: 74

12.04.2014 22:12

Można panierować, zrobić flaczki, sos lub zapiekankę

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

15.04.2014 21:06

można ugotować zupę

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

15.04.2014 23:09

jajecznicę , dusić na masełku boczniki

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

20.04.2014 18:22

można zrobić flaki

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

04.05.2014 09:47

panierowane lub flaczki

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

06.05.2014 10:51

Smażę je, jak kotlety. Takie lubię najbardziej :)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

07.05.2014 16:29

do zupy grzybowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak