Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MAŁGORZATA108

Zadanych pytań: 617

23.05.2010 20:15

Czy Ktoś robił ziemniaki z grila? Jakie macie sposoby, bo mnie wyszły okropne.Przesiąknięte dymem, ze spalonymi sokrupkami i surowym środkiem.

Odpowiedzi (7)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

23.05.2010 20:28

Ja robię ziemniaki bardzo często, ale zawsze robię je w folii aluminiowej.

Nina7

Zadanych pytań: 4

23.05.2010 21:14

Ja robię z masełkiem i ziołami w folii aluminiowej

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.05.2010 22:10

Też zawsze owijam folią a ziemniaczki starannie myję i smaruję masełkiem a następnie przyprawiam.

TyTaN

Zadanych pytań: 144

23.05.2010 22:13

ja robię tak samo :)

Anna211

Zadanych pytań: 6

23.05.2010 22:46

ja też w folii :)

Piotr48

Zadanych pytań: 24

24.05.2010 15:43

NIKT JUZ NIE PAMIETA ZIEMNIAKÓW PIECZONYCH W OGNISKU? KARTOFLE W ŻAR PRZYSYPUJEMY I CZEKAMY OKOŁO GODZINY PRZESIAKNIETE DYMEM I UGOTOWANE W ŚRODKU MNIEAM MNIAM :).GOTUJEMY W SKORUKACH I NA GRILLA!

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

24.05.2010 15:51

He he he, pamiętać, pamięta się, ale mało kto dzisiaj rozpala ogniska.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak