Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ewa1703

Zadanych pytań: 2

02.05.2015 09:50

Czy jeśli na szaszłyku, który chcę ugrilować, dam obok siebie cukinię i pierś z kurczaka to ma to jakiś wpływ na dobre ugrilowanie? Ostatnio jak tak zrobiłam to kurczak był surowy mimo że grillował się dość długo.

Odpowiedzi (24)

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.05.2015 16:06

u mnie też nie miało to wpływu, kawałki kurczaka muszą być małe, cukinia plastry grube

pestka

Zadanych pytań: 424

02.05.2015 18:18

kurczak musi być podzielony na cieńsze kawałki i wszystko dobrze powinno upiec się

miodunka

Zadanych pytań: 45

02.05.2015 19:12

według mnie nie ma wpływu , może kurczak był za gruby i za bardzo ściśnięty

ilka01

Zadanych pytań: 6

02.05.2015 19:42

nie powinno to mieć znaczenia

2milutka

Zadanych pytań: 134

02.05.2015 20:53

może za duze kawałki?

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.05.2015 20:54

myśle ze to nie wina warzyw

misia53

Zadanych pytań: 339

02.05.2015 20:57

lepiej się wszystko grilluje jeśli za dużo i blisko siebie nie naukładamy

Iwusia

Zadanych pytań: 242

02.05.2015 22:55

na pewno nie jest to wina cukinii, ale możesz spróbować dać cebulę obok mięska ;)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

03.05.2015 17:09

Ja bardzo często grilluję kurczaka obok cukinii i nic takiego się nie dzieje, myślę, że może za duże kawałki tak jak napisała Milutka ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.05.2015 18:00

Nie ma to znaczenia. Drugim razem pokrój bardzo drobno kurczaka i daj rzadziej to wszystko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak