Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela30

Zadanych pytań: 35

24.04.2010 22:59

Czy do gołąbków uzywac kapusty bialej czy pekińskiej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.02.2015 12:22

dla mnie najsmaczniejsze gołąbki są z kapusty białej

Łukasz36

Zadanych pytań: 0

25.04.2010 00:05

Osobiście tradycyjnie używam kapuste białą. Są różne wariacje co do doboru kapusty. Wiec indywidualnie każdy dobiera to co pasuje lepiej.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

25.04.2010 00:54

Ja zdecydowanie wybieram białą kapustę. Robiłam też gołąbki z pekińską i włoską, ale to nie to samo, nie ten smak.

Odpowiedzi (10)

iwa643

Zadanych pytań: 305

25.04.2010 06:50

pekińska nie smakuje tak dobrze jak biała kapusta włoska nadaje się i wychodzi extra

Aida

Zadanych pytań: 9

25.04.2010 11:52

Moim zdaniem, kapusta włoska lub liście winogron :)

Renia

Zadanych pytań: 0

26.04.2010 07:32

A ja proponuję spróbować gołąbki w liściach winogron!!!

zoha1234567890

Zadanych pytań: 54

04.05.2010 19:42

Kapuste biala;)

nadia2009

Zadanych pytań: 22

31.01.2012 20:14

bia?a

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

17.11.2013 10:28

tylko biała!!

Beatris

Zadanych pytań: 43

22.03.2016 22:09

Ja najczęściej robię z białej...

wyattearp

Zadanych pytań: 102

30.03.2017 18:36

tylko białą kapustę lub włoską

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

16.05.2017 11:06

Ja robię z białej .Przyznam że z pekińskiej jeszcze nie próbowałam

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.06.2017 14:13

używam obie a także włoską

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak