Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Patryk14

Zadanych pytań: 46

23.04.2010 13:04

Co zrobić, żeby ciasto na pierogi dobrze się lepiło?

Najlepsze odpowiedzi (1)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

14.11.2013 08:26

dodać trochę oleju

Odpowiedzi (6)

Marta101

Zadanych pytań: 0

23.04.2010 13:48

Nie może być za twarde. Ja zagniatam mąkę z mlekiem

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

23.04.2010 13:54

a ja do 3 szklanek mąki wlewam 1 szklankę gorącej wody tylko trzeba uważać, żeby się nie poparzyć

małgorzata114

Zadanych pytań: 51

23.04.2010 16:17

do ciasta na pierogi uzyj mąki tortowej będą lepsze i się zlepia

amif

Zadanych pytań: 0

24.04.2010 00:38

można dodać odrobinę oliwy, ciasto nie wysycha, łatwo się klei i nie rozpada podczas gotowania

Jolanta41

Zadanych pytań: 3

05.05.2010 23:09

Ciasto robię z olejem i ciepłą wodą, bez jajka . Zawsze się udaje, jest miękkie i nie wysycha. Gdy mi zostanie,wkładam do woreczka i zamrażam.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

12.07.2015 08:18

najlepszy dodatek oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak