Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eewelina

Zadanych pytań: 99

02.05.2015 16:50

Co zrobić aby zachować jasny kolor miąższu w bakłażanach podczas smażenia czy duszenia ?

Odpowiedzi (26)

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

21.05.2015 10:02

Wystarczy skroplić sokiem z cytryny bądź limonkę przez obróbką.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

12.06.2015 16:21

cytryna z solą, nie ciemnieje i gorzki sok puszcza

pestka

Zadanych pytań: 424

17.06.2015 08:37

aby bakłażan szybko nie ciemniał ,najlepsza jest cytryna

ttrytka

Zadanych pytań: 22

22.06.2015 08:19

skraplam sokiem z cytryny

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

11.07.2015 20:25

należy skropić sokiem z cytryny

usmiech

Zadanych pytań: 693

17.07.2015 07:55

jak wszyscy: sok zcytryny

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

18.07.2015 13:49

sok z cytryny

usmiech

Zadanych pytań: 693

30.07.2015 07:30

to co wszyscy, skropić sokiem z cytryny

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

31.07.2015 19:20

skrapiam cytryną

Olaf*71

Zadanych pytań: 0

16.09.2015 09:59

Sęk w tym że nie zawsze kwas jest poządanym smakiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak