Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rabarbar tu...i tam...;)

Oj dużo tego rabarbaru, bardzo dużo:) Prawdę powiedziawszy uwielbiam biszkopt z rabarbarem ale trudno jest jeść w nieskończoność ciągle to samo ciasto...

Postanowiłam więc trochę poeksperymentować...
Połączyłam więc rabarbar z ciastem kruchym, dodałam też moje ukochane truskawki:P
Wyszło cudo- wręcz rozpuszczające się w ustach:)
rabarbar tu...i tam...;)
Drugi eksperyment to rabarbar na cieście ucieranym:) też rewelacja:P Zniknął w oka mgnieniu:P
rabarbar tu...i tam...;)

Ale biszkopt też spróbujcie, ok?;P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak