Sposób przygotowania

paprykę, kabaczek, kiełbasę i pomidory(wcześniej obrane za skórki) pokroić w niedużą kostkę, pieczarki jak są małe to tylko na pól, cebulę pokroić w piórka. wszystkie pokrojone składniki (oprócz pomidorów) przesmażyć na patelni, każdy osobno(można lekko doprawić na patelni) i wrzucać po kolei do dużego garnka. gdy w garnku będą już wszystkie składniki zacząć dusić na niewielkim ogniu, dodać pomidory, zmiażdżony czosnek i resztę przypraw (do smaku). potrawa będzie gotowa gdy wszystkie składniki po spróbowaniu będą się rozpływać w ustach (oprócz kiełbasy oczywiście :) ). podawać z pieczywem najlepiej bułeczką.

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !