Sposób przygotowania

Cebulę bardzo drobno kroimy w kostkę, czosnek rozdrabniamy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w misce i odstawiamy przykryte folią do lodówki, na minimum godzinę. Z mięsa formujemy kiełbaski i nabijamy je na patyczki do szaszłyków. Grillujemy do zrumienienia ze wszystkich stron, ale nie za długo, żeby mięso pozostało w środku soczyste. Przed grillowaniem, kofty można skropić odrobiną oliwy.

Komentarze

  • 0
    jablkoo
    Opublikowano

    marzut

    Musi super smakowac
  • 0
    karlowicz-agnieszka
    Opublikowano

    agaK.

    Dobre są takie, jeszcze jak dobrze doprawione to mega!:)
  • 0
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Bardzo apetycznie wygląda to mięso :)
  • 0
    1
    Opublikowano

    Ola1984

    Bajecznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaki lata
  • 0
    ania
    Opublikowano

    anka1988

    czekam na sezon grillowy
  • 0
    10577136_10152516425845600_7674907199354075130_n
    Opublikowano

    cookingangelika

    moje smaki, tez czesto robie kofte w sezonie grillowym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !