Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcji. Kotlety rozbić na cienkie plastry, opruszyć solą i pieprzem, natrzeć rozgniecionym czosnkiem. Na każdy kotlecik położyć plaster szynki i kawałek żółtego sera, złożyć na pół. Brzegi mięsa zbić tłuczkiem, żeby mięso się dobrze połączyło. Panierować w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba zrobię dzisiaj na obiadek, są pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    genialny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie kotleciki. Bardzo smaczny obiad.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobre mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !