Sposób przygotowania

Mięso umyć rozbić tluczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Następnie oprószyć mąką, zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w sezamie wymieszanym z bułką tartą. Kotlety smażyć na rozgrzanym smalcu z obydwu stron na zloty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi super smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zrobiłaś bardzo smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda świetnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczny muszę wypróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !