Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z boczniaków i cukinią
Tradycyjny przepis na leczo, ale z dodatkiem boczniaków. Dzięki nim leczo zyskuje ciekawy smak oraz teksturę. Leczo z grzybami to ciekawy sposób na urozmaicenie tego popularnego dania.
Przepis na leczo z boczniaków, z pomidorami, papryką, kiełbasą oraz cebulą. To popularny przepis z dodatkiem boczniaków.
cebula czerwona | 1 sztuka |
boczniaki | 30 dag |
pomidory | 40 dag |
papryka | 2 sztuki |
cukinie małe | 2 sztuki |
kiełbasa podwawelska | 30 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
cukier | do smaku do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Tradycyjny przepis na leczo, ale z dodatkiem boczniaków. Dzięki nim leczo zyskuje ciekawy smak oraz teksturę. Leczo z grzybami to ciekawy sposób na urozmaicenie tego popularnego dania.
Leczo można zrobić na wiele sposobów. Poniżej znajdziesz wiele przepisów na to pyszne danie:
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: