Sposób przygotowania

Marchewki, cebule i białą część pora obierz i pokrój drobno, podsmaż w garnku na 2 łyżkach oleju. Mięso umyj, osusz, przekrój na cienkie płaty, a te na wąskie paski (najcieniej, jak się da), włóż na patelnię z warzywami. Dodaj przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, wlej bulion. Gotuj na małym ogniu 15 min. Przypraw solą, pierzem, cukrem i sosem sojowym. Zdejmij z ognia, włóż makaron sojowy, przykryj. Kiedy makaron napęcznieje, rosół jest gotowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    wolę nas polski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ja bym dodała grzyby mung

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !