Sposób przygotowania

CIASTO: Mąkę dać na stolnicę. Dodać cukier puder, cukier wanilinowy i proszek do pieczenia. Zrobić rowek i wbić żółtka. Dodać margarynę. Posiekać nożem. Dodać śmietanę. Wyrobić ciasto aby było miękkie. Podzielić na dwie części. Jedną połowę dać do brytfanny. Polać borówkami. Przykryć rozwałkowaną drugą połową. Piec ok. 40 minut w 180 st. Wyjąć, posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Takie kruche są najlepsze !
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak z borówkami to i ja się na nie piszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo smakowicie zapowiada się to ciasto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !