Sposób przygotowania

Marynata - wymieszaj miod, sos wocershire, starty imbir.
Usmaz filety wieprzowe - 3 minuty na kazdej stronie.
Nastepnie wlej 4 lyzki marynaty na patelnie i smaz filety przez kolejna minute.

Marynata do salaty - do pozostalej marynaty do miesa dodaj musztarde, starta skorke oraz wycisniety sok z polowy limonki. Wrzuc liscie salaty, marchewke, pomidorki oraz bazylie i wymieszaj.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    smakowicie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowite danie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite to mięsko !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !