Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ogórka obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy do wywaru, lekko solimy. Gotujemy 15 minut na niedużym ogniu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest pyszna,szkoda, że tak rzadko używa się ogórki na ciepło, ja też robie smażone np z kaszanką
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajna
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jestem ciekawa jak smakuje. Jeszcze takiej nie jadłam, a zapowiada się smakowicie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy nie jadłem takie zupki ze świeżego ogórka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !