Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na maśle podsmażamy szpinak. Następnie przekładamy go na deskę i kroimy w kilku miejscach. Do miski wrzucamy szpinak i łączymy z ricottą oraz parmezanem na gładką masę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Powstałe nadzienie nakładamy do rurek z makaronu i układamy w naczyniu żaroodpornym.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię takie smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię takie smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lubię takie smaki
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    nie mogę się doczekać świeżego szpinaku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Uwielbiam canelloni ze szpinakiem;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Mężusiowi zasmakowało to danie :) dzięki za przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !