Składniki:
boczek wędzony | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
śmietana | 1 szklanka |
oliwa | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
fasola czerwona z puszki | 2 puszki |
ser żółty | 15 (tarty) |
boczek wędzony | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
śmietana | 1 szklanka |
oliwa | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
fasola czerwona z puszki | 2 puszki |
ser żółty | 15 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: