Sposób przygotowania

Baraninę pokroić w kostkę, oprószyć solą, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, podlać wodą i dusić na wolnym ogniu pod przykryciem. Gdy mięso zacznie mięknąć dodać pokrojone warzywa, dusić do miękkości, ew. podlewać wodą w razie potrzeby. Kiedy wszystko będzie miękkie, zagęścić mąką, dodać koncentrat, zagotować, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Z takimi składnikami musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !