Sposób przygotowania

Żóltka utrzec na parzez połową cukru na puszystą masę. Białka ubić na sztywną pianę, dodają pod koniec pozostałą część cukru. Czekoladę połamać na niewielkie kawałki( odłożyć pół czekolady do dekoracji). Pokruszoną czekoladę rozpuścić powoli na maśle. Połączyć wszystko i wymieszać. Dodać koniak oraz umyte i osuszone cząstki truskawek lub pomarańczy. Mus przełożyc do miseczek, udekorować pokruszoną czekoladą.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !