Sposób przygotowania

Szynkę natrzeć czosnkiem, następnie oprószyć dobrze kolorowym pieprzem i przyprawą do wieprzowiny, następnie tymiankiem, oregano, bazylią i majerankiem. Odstawić na 1- 2 godzinki. Po upływie tego czasu szynkę przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać odrobiną wody. Szynkę piec przez około 90 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    takie domowe wyroby są najlepsze:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taka piękna, przyrumieniona jest przepyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    jak dla mnie rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna szyneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !