Sposób przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i szczypta soli. Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem pudrem na jednolitą masę, dodając po jednym całym jajku i łyżką przesianej z dodatkami mąki. Przełożyć do natłuszczonej foremki i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec 45-60 min w temp. 180 st. Na koniec posypać obficie cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajna nazwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    na pewo szybki ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Klasyczny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny!!!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !