Sposób przygotowania

Obraną marchew, fasolkę, papryki i bakłażana pokrój na niewielkie kawałki. Brokuł podziel na różyczki, a ziemniaki w grubą kostkę. Na patelni podsmaż dymkę i czosnek na złoty kolor. Dodaj curry i posiekane chili. Duś ok 10 minut. Następnie dodaj bulion, mleczko kokosowe, sos rybny i otartą skórkę z limonki. Gdy sos się zagotuje, dodaj warzywa i dopraw solą. Duś do miękkości. Podawaj gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mmm ... danie z mleczkiem kokosowym ... może być bardzo smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !