Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, kakao rozpuszczamy w gorącej wodzie. Mieszamy chwilę składniki na małym gazie. Następnie zestawiamy z ognia, wsypujemy mleko w proszku, dokładnie mieszamy, po czym dodajemy pokruszone herbatniki i galaretkę pokrojoną w kosteczkę o boku ok. 0,5cm. Delikatnie mieszamy. Przelewamy do keksówki i wstawiamy do lodówki (najlepiej na noc), aby masa stwardniała.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla łasuchów
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam blok czekoladowy. Pyszny deser dla każdego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    cudowne słodkości :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Daję 6 za przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    ja też daję 6czkę
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności !
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jutro właśnie robię blok czekoladowy, ale z tą galaretką to jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !