Sposób przygotowania

biszkopt:zoltka odzielamy od bialek i ucieramy z proszkiem do pieczenia. bialka ubijamy z cukrem na piane. dodajemy zoltka ,make tortowa i ziemniaczana oraz ocet. mieszamy. pieczemy ok.30 minut. KREM:czekolady rozpuszczamyw cieplej wodzie,wlewamy do niej smietane i studzimy. potem miksujemy powoli dodajac proszek z bitej smietany ,wiorka.miksujemy na jednolita mase. biszkopt kroimy na pol i przekladamy 3/4 masy reszte kremu wysmarowujemy na wierzch i posypujemy mgdalami .

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś słodkiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !