Sposób przygotowania

Obrać ziemniaki, zetrzeć. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę gotować ok. 5 minut we wrzątku, odsączyć, rozdrobnić. Ziemniaki, cebulę i jajka starannie wymieszać z rybą. Dodać ser, mąkę i tyle mleka, aby z masy można było formować w miarę ścisłe krokiety. Przyprawić masę do smaku solą i pieprzem- pikantnie. Formować krokiety i smażyć na złoty kolor ze wszystkich stron. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rybka jest pyszna...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Myślę, że smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !