Przepis i sposób przygotowania na: Szynka w warzywach
Gdy tylko mięso będzie miękkie zestawiamy z ognia. Podajemy z ziemniakami lub ryżem na sypko posypane posiekanym szczypiorem z dymki. Smacznego!
szynka wieprzowa | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
ziemniaki | 2 sztuki |
masło | 2 łyzki |
dymki ze szczypiorkiem | pęczek |
szałwia | 2-3 listki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: