Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy widelcem dolewamy mleko i przyprawę uniwersalną. Cukinie myjemy dokładnie a następnie kroimy w plasterki i moczymy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy na złoty kolorek. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Dobrze dodane składniki to podstawa, do tego prosty przepis i kolorowe zdjęcia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia96

    zapraszam więc Marianie na taka cukinię, dzisiaj ja ją przygotowywałam ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    też taką robię, rodzince smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ładne i pyszne
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smaczna , ale dla mnie za bardzo chloonie tłuszcz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    tradycyjnie i jak smacznie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam cukinię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !