Sposób przygotowania

Do wysokiego pojemnika wlać olej, mocno schłodzone mleczko skondesnowane, dodać musztardę i wsypać sól.
Zmiksować na jednolitą emulsję.
Dolać sok z całej cytryny i szybko zmiksować, aż masa zgęstnieje i osiągnie konsystencję majonezu.

Przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cris04

    Robiłam ostatnio na mleku sojowym,też fajny.....
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !