Sposób przygotowania

Jabłka umyć, pokroić (wykroić pestki) i włożyć do słoików. Wodę zagotować z cukrem. Zalać jabłka w słoikach, zakręcić i pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    dobry kompocik
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Wode z cukrem zagotowac i zalac jablka...hm cieplym roztworem czy ostudzic..nie podano,a to przeciez wazne..
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    zagotowac wode z cukrem...hm...i co dalej.Zalac jablka goracym roztworemczy zimnym...nie podano,a to przeciez wazne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zalewam ciepłym, zaraz po zagotowaniu...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !